Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Francouzské degustační menu

Francouzské degustační menu
sdílet:
13. 5. | Vydejte se na gastronomické speciality a vína oblasti  Sancerre. Menu pro vás sestavil a gastronomií kraje vás provede Martin Kallasch, šéfkuchař Auberge d’Esgargot.

Vína vám představí sommeliér společnosti Merlot d’Or pan Zdeněk Zajíc.
 
Menu:  

  • Aperitiv – Pouilly sur Loire, F. Tinel-Blondelet 2008
  • Amuse bouche – Hřebenatka se šarfánovo-pomerančovou omáčkou
  • Terinka z králíka, karotkovo-grepová omáčka a houbový brioche, Rosé Sancerre „La Croix Canat“ F. Tinel-Blondelet 2008
  • Teplý salát s mladým zeleným chřestem, mangoldem, piniovými oříšky a rozpečeným kozím sýrem Crottin de Chavignol, Pouilly Fumé „l’Arret Buffatte“ 2008
  • Pečené filátko z candáta s artyčokovou omáčkou a estragonovými papardelemi, Sancerre „l’Antique“ Florian Mollet 2007  a
  • Pečený holub, kaštanové pyré, řepové chipsy a jalovcové jus, Sancerre rouge „La Croix Canat“ F. Tinel-Blondelet 2008
  • Hruškový parfait s mandlovými sušenkami a mangové relich, Château de Bonzezeaux 2003
  • Káva espresso Bazzara 12 top Arabica & Calvados Daron, Pay d’Auge

Co: Degustační menu
Kdy: 13. května 2010 od 18 hodin
Kde: Galerie vín & Bar à Vins Le Bouchon
pasáž Millennium Plaza
V Celnici 10, Praha 1

Za kolik: 2200 Kč, pro členy 1990 Kč
Info: www.lebouchon.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín