Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilování s nádechem moře

Grilování s nádechem moře
sdílet:
Stále více Čechů objevuje kouzlo mořských plodů. Na gril jsou ideální krevety – báječně chutnají a jsou hotové raz dva. Krevety jsou nejen velmi chutné, ale také zdravé. Podobně jako další dary moře jsou bohaté na vápník a jód, navíc jsou skvělým zdrojem bílkovin a jejich konzumací podpoříte činnost oběhového systému.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...