0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Gurmánský festival Vůně jara

Gurmánský festival Vůně jara
sdílet:
Přivítejte nadcházející jarní dny festivalovým menu ze sezonních jarních surovin.

V pondělí 18. března 2013 odstartoval gastronomický festival Vůně jara, který potrvá do 14. dubna. Vybrané restaurace v těchto dnech nabídnou speciální velikonoční tříchodové menu z jarních surovin. Každý z festivalových podniků si vybral jedinečná jídla, která na běžném jídelním lístku nenajdete. Šéfkuchaři hostům připraví typické jarní a velikonoční pokrmy. Na talíři proto nebudou chybět nádivky z čerstvých kopřiv, mladý špenát, šťavnaté kuřecí, telecí a jehněčí maso nebo tradiční velikonoční beránek. Jídla nabitá energií a svěžími barvami představí i méně obvyklé restaurace jako žižkovská Secret of Raw, kde ochutnáte syrovou kuchyni, která si získává své příznivce i u nás. Více na www.vunejara.cz, kde si vyberete a rezervujete menu v podniku. Jídlo zaplatíte až na místě.

Seznam festivalových restaurací:

  • Ambroisie (Praha)
  • Bibita Nuova (Praha)
  • Costa Praga (Praha)
  • Felicita (Brandýs nad Labem)
  • Grand Restaurant St. Tropéz (Praha)
  • GreenYacht Hotel & Restaurant (Praha)
  • Chateau St. Havel (Praha)
  • Mon Rouge Pif (Praha)
  • Restaurant Galerie (Praha)
  • Restaurace Rybárna (Pardubice)
  • Secret of Raw (Praha)
  • Sushi Point Dejvice (Praha)
  • Tobiko (Praha)

Připravila Irena Vaňková

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit