Gurmánský festival Vůně jara

sdílet:
Přivítejte nadcházející jarní dny festivalovým menu ze sezonních jarních surovin.

V pondělí 18. března 2013 odstartoval gastronomický festival Vůně jara, který potrvá do 14. dubna. Vybrané restaurace v těchto dnech nabídnou speciální velikonoční tříchodové menu z jarních surovin. Každý z festivalových podniků si vybral jedinečná jídla, která na běžném jídelním lístku nenajdete. Šéfkuchaři hostům připraví typické jarní a velikonoční pokrmy. Na talíři proto nebudou chybět nádivky z čerstvých kopřiv, mladý špenát, šťavnaté kuřecí, telecí a jehněčí maso nebo tradiční velikonoční beránek. Jídla nabitá energií a svěžími barvami představí i méně obvyklé restaurace jako žižkovská Secret of Raw, kde ochutnáte syrovou kuchyni, která si získává své příznivce i u nás. Více na www.vunejara.cz, kde si vyberete a rezervujete menu v podniku. Jídlo zaplatíte až na místě.

Seznam festivalových restaurací:

  • Ambroisie (Praha)
  • Bibita Nuova (Praha)
  • Costa Praga (Praha)
  • Felicita (Brandýs nad Labem)
  • Grand Restaurant St. Tropéz (Praha)
  • GreenYacht Hotel & Restaurant (Praha)
  • Chateau St. Havel (Praha)
  • Mon Rouge Pif (Praha)
  • Restaurant Galerie (Praha)
  • Restaurace Rybárna (Pardubice)
  • Secret of Raw (Praha)
  • Sushi Point Dejvice (Praha)
  • Tobiko (Praha)

Připravila Irena Vaňková

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit