Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Humří menu v restauraci Na Kopci

Humří menu v restauraci Na Kopci
sdílet:
Dobře připravený humr je delikatesa nad delikatesy. Chtěli byste ho ochutnat? Navštivte ve dnech 21. a 22. října pražskou restauraci Na Kopci a objednejte si speciality uvařené z čerstvých humrů. Jejich jemné maso si zamilujete. A nezapomeňte na rezervaci – v restauraci Na Kopci bývá plno!

Degustační menu:

 

  • Amuse bouche
  • Terina s humrem, limetovým fenyklem a ořechovým olejem
  • Humři Bisque s domácí raviolou
  • Mangový sorbet se sektem
  • Humr Thermidor
  • Mučenková tapioka


Co: Degustační menu
Kdy: 21. a 22. října 2010
Kde: Restaurace & terasa Na Kopci, K Závěrce 2774/20, Praha 5
Za kolik: 980 Kč
Info: www.nakopci.com

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...