Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Humrové a ústřicové dny


Humrové a ústřicové dny

sdílet:
1.–31. 3. | Menu pro gurmety připravil šéfkuchař restaurace Essensia Jiří Štift. Těšit se můžete na klasické i moderní úpravy ústřic Fine de Claire a kanadského humra.

Co: Speciální menu
Kdy: Březen 2010
Kde: Essensia, Hotel Mandarin Oriental, Nebovidská 459/1, Praha 1 – Malá Strana
Info: www.mandarinoriental.com
Menu:

ÚSTŘICE

Fine de Claire (půl tuctu) podávané dle vašich preferencí:
 
„Au naturel“ s citronem a šalotkovým dresinkem ........ 360 Kč

Zapečené se špenátovými listy a sabayonem ze šampaňského ....... 420 Kč

À la Kirkpatrick ....... 420 Kč
 
KANADSKÝ HUMR
 
Salát z kanadského humra s vinaigrettem z oříškového másla ........ 490 Kč

Delikátní humrová polévka s čerstvým humrem a artyčoky........ 390 Kč

Humr à la Thermidor (půl humra) se zeleným chřestem a bylinkovým salátem ........ 590 Kč

Celý humr grilovaný na másle se šafránovým rizotem, cuketou a cherry rajčaty ......... 990 Kč

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín