1.–31. 3. | Menu pro gurmety připravil šéfkuchař restaurace Essensia Jiří Štift. Těšit se můžete na klasické i moderní úpravy ústřic Fine de Claire a kanadského humra.
Co: Speciální menu
Kdy: Březen 2010
Kde: Essensia, Hotel Mandarin Oriental, Nebovidská 459/1, Praha 1 – Malá Strana
Info: www.mandarinoriental.com
Menu:
ÚSTŘICE
Fine de Claire (půl tuctu) podávané dle vašich preferencí:
„Au naturel“ s citronem a šalotkovým dresinkem ........ 360 Kč
Zapečené se špenátovými listy a sabayonem ze šampaňského ....... 420 Kč
À la Kirkpatrick ....... 420 Kč
KANADSKÝ HUMR
Salát z kanadského humra s vinaigrettem z oříškového másla ........ 490 Kč
Delikátní humrová polévka s čerstvým humrem a artyčoky........ 390 Kč
Humr à la Thermidor (půl humra) se zeleným chřestem a bylinkovým salátem ........ 590 Kč
Celý humr grilovaný na másle se šafránovým rizotem, cuketou a cherry rajčaty ......... 990 Kč