0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Humrové a ústřicové dny


Humrové a ústřicové dny

sdílet:
1.–31. 3. | Menu pro gurmety připravil šéfkuchař restaurace Essensia Jiří Štift. Těšit se můžete na klasické i moderní úpravy ústřic Fine de Claire a kanadského humra.
Co: Speciální menu
Kdy: Březen 2010
Kde: Essensia, Hotel Mandarin Oriental, Nebovidská 459/1, Praha 1 – Malá Strana
Info: www.mandarinoriental.com
Menu:

ÚSTŘICE

Fine de Claire (půl tuctu) podávané dle vašich preferencí:
 
„Au naturel“ s citronem a šalotkovým dresinkem ........ 360 Kč

Zapečené se špenátovými listy a sabayonem ze šampaňského ....... 420 Kč

À la Kirkpatrick ....... 420 Kč
 
KANADSKÝ HUMR
 
Salát z kanadského humra s vinaigrettem z oříškového másla ........ 490 Kč

Delikátní humrová polévka s čerstvým humrem a artyčoky........ 390 Kč

Humr à la Thermidor (půl humra) se zeleným chřestem a bylinkovým salátem ........ 590 Kč

Celý humr grilovaný na másle se šafránovým rizotem, cuketou a cherry rajčaty ......... 990 Kč
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit