Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Italské krémové rizoto

Italské krémové rizoto
sdílet:
Italská kuchyně je jednoduchá, a přitom působivá. Osvojte si správnou techniku přípravy krémového rizota a naučte se různé variace tohoto klasického italského pokrmu, například s dýní nebo se šafránem a dušeným telecím lýtkem. Seznamte se s triky, které používají přímo v Itálii, a vařte lahodné jídlo plné nevšední chuti.

Co: Kurz vaření   
Kdy: 21. 9. 2010
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.olakala.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč