0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak se vaří v Řecku

Jak se vaří v Řecku
sdílet:
29. 7. | Řekové v tom umějí chodit a vědí, na čem si pochutnávat v létě. Chcete se naučit zpracovat chobotnici, lilek nebo nějaký klasický řecký dezert? Pak zkuste tenhle kurz.

Co se naučíte:

  • Tzatziki

  • Marinované olivy
  • 
Zavinuté vinné listy

  • Salát z červené řepy
  • Polévka avgolémono
  • Souvlaki

  • Musaka
  • 
Jehněčí stifado
  • 
Mečoun na řecký způsob
  • Galaktoboureko
  • 
Loukoumades
  • 
Baklava
Co: Kurz vaření
Kdy: 29. 7. 2010
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62, Praha 8
Za kolik: 1790 Kč
Info: www.atelier-culinari.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit