Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak vařit steak & ratatouille

Jak vařit steak & ratatouille
sdílet:
13. 7. | Máte rádi pořádný kus masa? Chcete poznat tajemství přípravy šťavnatého steaku? Pod vedením šéfkuchaře Radka Kašpárka se naučíte připravit steak ‚medium‘, ‚rare‘ nebo ‚well done‘.

Co se naučíte:
  • Jehněčí kotletky s míchaným salátem
  • Steak z hovězí svíčkové ve slaninovém kabátku, smetanové brambory, zeleninová ratatouille
  • Domácí smetanová zmrzlina
  • Ochutnávka likéru Chambord

Co: Kurz vaření
Kdy: 13. 7. 2010 od 16 hodin
Kde: Olakala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 4200 Kč
Info: www.olakala.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín