0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak vařit steak & ratatouille

Jak vařit steak & ratatouille
sdílet:
13. 7. | Máte rádi pořádný kus masa? Chcete poznat tajemství přípravy šťavnatého steaku? Pod vedením šéfkuchaře Radka Kašpárka se naučíte připravit steak ‚medium‘, ‚rare‘ nebo ‚well done‘.

Co se naučíte:
  • Jehněčí kotletky s míchaným salátem
  • Steak z hovězí svíčkové ve slaninovém kabátku, smetanové brambory, zeleninová ratatouille
  • Domácí smetanová zmrzlina
  • Ochutnávka likéru Chambord
Co: Kurz vaření
Kdy: 13. 7. 2010 od 16 hodin
Kde: Olakala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 4200 Kč
Info: www.olakala.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit