Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak vařit steak & ratatouille

Jak vařit steak & ratatouille
sdílet:
13. 7. | Máte rádi pořádný kus masa? Chcete poznat tajemství přípravy šťavnatého steaku? Pod vedením šéfkuchaře Radka Kašpárka se naučíte připravit steak ‚medium‘, ‚rare‘ nebo ‚well done‘.

Co se naučíte:
  • Jehněčí kotletky s míchaným salátem
  • Steak z hovězí svíčkové ve slaninovém kabátku, smetanové brambory, zeleninová ratatouille
  • Domácí smetanová zmrzlina
  • Ochutnávka likéru Chambord

Co: Kurz vaření
Kdy: 13. 7. 2010 od 16 hodin
Kde: Olakala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 4200 Kč
Info: www.olakala.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč