Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jídlo a Apetit na Prague Food Festivalu

Jídlo a Apetit na Prague Food Festivalu
sdílet:
Ani letos nemohl na gurmánském svátku jídla chybět stánek Apetitu, ve kterém pro vás byla připravena nevšední kulinářská dobrodružství.

Seznámit se s celou naší redakcí a vidět nás v akci na workshopech jste mohli každý festivalový den od pátku 24. do neděle 26. května. Studené deštivé počasí nás pěkně vypeklo. Původně jsme ve stánku Apetitu na Piknikové louce chtěli nabízet geniální domácí citronádu k osvěžení. Nakonec jsme vás ale museli zahřívat horkým nápojem, abyste chladné počasí přestáli bez nemoci a s dobrou náladou. 

Fotokurz


Páteční odpoledne jsme strávili focením jídla. Ty nejlepší finty nám prozradil Lukáš Koňařík, který všechny zvědavé návštěvníky naučil, jak fotit jídlo na chytrý telefon nebo fotoaparát, aby se s ním mohli chlubit na webu či na Facebooku.

 

Suši


Sobotní odpoledne patřilo přípravě suši. Sušimistr Marek Hora účastníkům workshopů prozradil, jak suroviny vybrat a nakoupit, a pak už jen plnili, rolovali a hodovali pod širým nebem.

 

 

Cake pops


Prague Food festival jste s námi zakončili doslova sladce – nedělním zdobením cake pops s Hankou Rawlings, která předvedla jednoduché techniky přípravy sladkých dobrot na špejli. Nadšené z nich byly nejen děti, ale i dospělí.

Děkujeme všem, kteří za námi o víkendu na Prague Food Festival 2013 přišli. Moc rádi jsme se s vámi seznámili a těšíme se, až vás znovu potkáme na Apetit pikniku v sobotu 22. června.

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín