0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Josef Dufek uvaří v Noem Arch

Josef Dufek uvaří v Noem Arch
sdílet:
3. 4. | Člen národního týmu kuchařů připraví soutěžní menu, které prezentoval na semifinálové části soutěže Kuchař roku 2009/2010. Těšit se můžete třeba na pstruha s moussem z říčních ráčků nebo na makovou zmrzlinu.


Co: Menu šéfkuchaře
Kdy: 3. 4. 2010
Kde: Noem Arch, Cimburkova 9, Brno-Královo Pole
Za kolik: 790 Kč
Info: www.noemarch.cz

Menu:
Pečený duhový pstruh s moussem z říčních ráčků, servírovaný s ananasovým chutney a jarním salátkem

Krém z pečených mladých cuketek

Pečená vepřová panenka s dušeným vepřovým kolínkem na rakytníkovém zelí, podávaná s plněným bramborovým těstem a kaštanovou pěnou

Domácí maková zmrzlina s medovými ořechy, krém z lipového květu, bramborová placka s povidly z hrušek, šípková redukce
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit