3. 4. | Člen národního týmu kuchařů připraví soutěžní menu, které prezentoval na semifinálové části soutěže Kuchař roku 2009/2010. Těšit se můžete třeba na pstruha s moussem z říčních ráčků nebo na makovou zmrzlinu.
Co: Menu šéfkuchaře
Kdy: 3. 4. 2010
Kde: Noem Arch, Cimburkova 9, Brno-Královo Pole
Za kolik: 790 Kč
Info: www.noemarch.cz
Menu:
Pečený duhový pstruh s moussem z říčních ráčků, servírovaný s ananasovým chutney a jarním salátkem
Krém z pečených mladých cuketek
Pečená vepřová panenka s dušeným vepřovým kolínkem na rakytníkovém zelí, podávaná s plněným bramborovým těstem a kaštanovou pěnou
Domácí maková zmrzlina s medovými ořechy, krém z lipového květu, bramborová placka s povidly z hrušek, šípková redukce