0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kam na zabijačku v Praze a v Brně

Kam na zabijačku v Praze a v Brně
sdílet:
Nedáte dopustit na vepřové pokrmy v době zabijaček, ale nemáte čas vyrazit si na venkov? Vybrali jsme pro vás restaurace v Praze a v Brně, ve kterých vám podomácku připraví ovary, guláše, tlačenky, jitrnice, jelita a prdelačky (zabijačkové polévky), že se budete olizovat až za ušima.

Restaurace Cesta časem ve Starých Dejvicích pořádá zabijačkové hody 19. února, a jestliže se nedostanete v tento den z domu, přivezou vám oběd až ke dveřím. O víkendu 26. a 27. února pro vás budou obírat prasátko kuchaři z Čertova Mlýna na Velké Ohradě v Praze 5. Ve stejném termínu, 26. února od 11 do 17 hodin, se bude vařit kroupový prejt nebo péci buchty se zelím v Restauraci Zlatá Praha. Gourmet Restaurant na Ladronce v Praze 6 chystá vybrané vepřové pochoutky 23. a 24. února od 15 hodin.

V Brně už mají téměř všechny zabijačky za sebou, a tak zbývá navštívit pouze hotel Santon v Brně. 20. února od 9 do 16 hodin tam budete moci koukat pod ruce vyhlášeným řeznickým mistrům.

Připravila Lucie Perlíková
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit