Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kam na zabijačku v Praze a v Brně

Kam na zabijačku v Praze a v Brně
sdílet:
Nedáte dopustit na vepřové pokrmy v době zabijaček, ale nemáte čas vyrazit si na venkov? Vybrali jsme pro vás restaurace v Praze a v Brně, ve kterých vám podomácku připraví ovary, guláše, tlačenky, jitrnice, jelita a prdelačky (zabijačkové polévky), že se budete olizovat až za ušima.

Restaurace Cesta časem ve Starých Dejvicích pořádá zabijačkové hody 19. února, a jestliže se nedostanete v tento den z domu, přivezou vám oběd až ke dveřím. O víkendu 26. a 27. února pro vás budou obírat prasátko kuchaři z Čertova Mlýna na Velké Ohradě v Praze 5. Ve stejném termínu, 26. února od 11 do 17 hodin, se bude vařit kroupový prejt nebo péci buchty se zelím v Restauraci Zlatá Praha. Gourmet Restaurant na Ladronce v Praze 6 chystá vybrané vepřové pochoutky 23. a 24. února od 15 hodin.

V Brně už mají téměř všechny zabijačky za sebou, a tak zbývá navštívit pouze hotel Santon v Brně. 20. února od 9 do 16 hodin tam budete moci koukat pod ruce vyhlášeným řeznickým mistrům.

 

 

Připravila Lucie Perlíková

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč