Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kam na zabijačku v Praze a v Brně

Kam na zabijačku v Praze a v Brně
sdílet:
Nedáte dopustit na vepřové pokrmy v době zabijaček, ale nemáte čas vyrazit si na venkov? Vybrali jsme pro vás restaurace v Praze a v Brně, ve kterých vám podomácku připraví ovary, guláše, tlačenky, jitrnice, jelita a prdelačky (zabijačkové polévky), že se budete olizovat až za ušima.

Restaurace Cesta časem ve Starých Dejvicích pořádá zabijačkové hody 19. února, a jestliže se nedostanete v tento den z domu, přivezou vám oběd až ke dveřím. O víkendu 26. a 27. února pro vás budou obírat prasátko kuchaři z Čertova Mlýna na Velké Ohradě v Praze 5. Ve stejném termínu, 26. února od 11 do 17 hodin, se bude vařit kroupový prejt nebo péci buchty se zelím v Restauraci Zlatá Praha. Gourmet Restaurant na Ladronce v Praze 6 chystá vybrané vepřové pochoutky 23. a 24. února od 15 hodin.

V Brně už mají téměř všechny zabijačky za sebou, a tak zbývá navštívit pouze hotel Santon v Brně. 20. února od 9 do 16 hodin tam budete moci koukat pod ruce vyhlášeným řeznickým mistrům.

 

 

Připravila Lucie Perlíková

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...