0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Když jídlo pomáhá: Svíčková s Amnesty

Když jídlo pomáhá: Svíčková s Amnesty
sdílet:
Amnesty International slaví 20 let působení v České republice a 50 let existence ve světě! Oslavte její narozeniny jídlem v pražské restauraci Terasa U Zlaté studně.

V rámci Grand Restaurant Festivalu proběhne v neděli 29. ledna 2012 v nejlepší restauraci roku Terasa U Zlaté studně gurmánská akce Svíčková s Amnesty. Šéfkuchař Pavel Sapík pro hosty uvaří českou klasiku – svíčkovou s brusinkami a knedlíkem. Amnesty International k tomu přidá skutečnou svíčku. Výtěžek z každé svíčkové bude použit na ochranu lidských práv v Číně, Iránu a Sýrii. Přijďte si pro dobrý pocit korunovaný nejlepším českým jídlem!

Podívejte se na video s Pavlem Sapíkem, šéfkuchařem Terasy U Zlaté studně, kde se bude jídlo pro Amnesty v neděli podávat. Prozradí vám svůj tip na dokonalou svíčkovou lepší než od maminky.


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit