0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Když jídlo pomáhá: Svíčková s Amnesty

Když jídlo pomáhá: Svíčková s Amnesty
sdílet:
Amnesty International slaví 20 let působení v České republice a 50 let existence ve světě! Oslavte její narozeniny jídlem v pražské restauraci Terasa U Zlaté studně.

V rámci Grand Restaurant Festivalu proběhne v neděli 29. ledna 2012 v nejlepší restauraci roku Terasa U Zlaté studně gurmánská akce Svíčková s Amnesty. Šéfkuchař Pavel Sapík pro hosty uvaří českou klasiku – svíčkovou s brusinkami a knedlíkem. Amnesty International k tomu přidá skutečnou svíčku. Výtěžek z každé svíčkové bude použit na ochranu lidských práv v Číně, Iránu a Sýrii. Přijďte si pro dobrý pocit korunovaný nejlepším českým jídlem!

Podívejte se na video s Pavlem Sapíkem, šéfkuchařem Terasy U Zlaté studně, kde se bude jídlo pro Amnesty v neděli podávat. Prozradí vám svůj tip na dokonalou svíčkovou lepší než od maminky.


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...
Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...

Obchod Apetit