Květnové vydání časopisu Apetit je již v prodeji. K jídlům z jarních surovin jsme vám přibalili praktický dárek do kuchyně – rukavice na čištění zeleniny.
Květnový Apetit přináší spoustu čerstvých a snadných jídel z jarních surovin. Chřest, nové brambory i hrášek rozzáří každý talíř. Prozradíme vám vše o knedlících – jak je nejlépe připravit, odlehčit a s čím je podávat. Šéfkuchař Václav Frič vás naučí upéct krásně šťavnatý telecí hřbet. Ukážeme vám, že kdykoli můžete mít napečeno i bez vážení. Bublaninu, drobenkový koláč a dokonce i jablečný štrúdl! Květnové vaření si zamilujete. A spolu s ním i skvělý dárek – zelené rukavice na čištění zeleniny.
Dále v čísle
Jak připravit oběd i večeři najednou, 3× karotka, lekce z molekulární kuchyně, nedělní oběd jako z Francie od šéfkuchaře Dalibora Navrátila a další