0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Konečně z jarních surovin! Vyšel květnový Apetit s dárkem

Konečně z jarních surovin! Vyšel květnový Apetit s dárkem
sdílet:
Květnové vydání časopisu Apetit je již v prodeji. K jídlům z jarních surovin jsme vám přibalili praktický dárek do kuchyně – rukavice na čištění zeleniny.

Květnový Apetit přináší spoustu čerstvých a snadných jídel z jarních surovin. Chřest, nové brambory i hrášek rozzáří každý talíř. Prozradíme vám vše o knedlících – jak je nejlépe připravit, odlehčit a s čím je podávat. Šéfkuchař Václav Frič vás naučí upéct krásně šťavnatý telecí hřbet. Ukážeme vám, že kdykoli můžete mít napečeno i bez vážení. Bublaninu, drobenkový koláč a dokonce i jablečný štrúdl! Květnové vaření si zamilujete. A spolu s ním i skvělý dárek – zelené rukavice na čištění zeleniny.

Dále v čísle

Jak připravit oběd i večeři najednou, 3× karotka, lekce z molekulární kuchyně, nedělní oběd jako z Francie od šéfkuchaře Dalibora Navrátila a další


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit