Na novém menu nechybí klasický asijský „street food“, který kuchařský tým přetvořil tak, aby odpovídal nejnovějším trendům a vysoké gastronomii. Menu je rozděleno na několik sekcí, od malých jídel, přes polévky až k woku a specialitám připravovaných na páře.
Nové menu
Restaurace a bar Spices přináší hostům na stůl opravdovou chuť Asie a první asijský šéfkuchař je toho zárukou. Na své si příjdou milovníci masa, ryb i vegetariáni. Menu pracuje se sezónními surovinami a bude se také dle sezóny obměňovat a doplňovat speciálními kulinářskými nabídkami.
Šéfkuchař doporučuje
Jídla na menu jsou menší a dají se kombinovat. Můžete si tak objednat a ochutnat až pět chodů. Šéfkuchař doporučuje nevynechat při ochutnávání salát z hovězího žebra se žakií a citronovou trávou; kuřecí kari ramen s vaječnými nudlemi, kokosovým mlékem a bylinkami; rendang z dušeného hovězího masa s kokosem, kurkumou, čili a rýží nebo halibuta na páře se zázvorem, česnekem, koriandrem a rýží.
Co dalšího pro vás Spices Restaurant & Bar připravuje?
- Dim Sum Pop Up – od dubna do června, každou druhou neděli v měsíci na Spices Terase
- Chřest a jahody – od května do června, speciální čtyřchodové menu servírované na večeři
- Asijský Gril – od července do září, poslední neděli v měsíci na Spices Terase