Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz míchání koktejlů

Kurz míchání koktejlů
sdílet:
13. 4. Chcete se připravit na hezké počasí a oslavy s přáteli? Co se naučit míchat koktejly pod dohledem profesionála? Lektorem kurzu na Pražském kulinářském institutu bude Josef Zelenka.

Co: Kurz míchání koktejlů
Kdy: 13. dubna 2010 od 16.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 2700 Kč
Info: www.prakul.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...