Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz vaření Buchty, koláče a pirohy v OlaKala

Kurz vaření Buchty, koláče a pirohy v OlaKala
sdílet:
Připadá vám příprava kynutého těsta komplikovaná? Nasajte fígly profíků. Na kurzu vaření se naučíte připravit snadné kynuté těsto, ze kterého pak upečete spoustu sladkých i slaných dobrot.

Šéfkuchař Michal Nikodem slibuje, že vám představí kynuté těsto, které vždy nakyne a bude chuťově vyladěné. Z něj pak hravě upečete koláče, buchty nebo třeba pirohy plněné masem, zelím a hřiby. Lahůdka! Těsto můžete nechat kynout také v lednici a syrové výrobky z něj dokonce zamrazit a upéct, až vás bude honit mlsná nebo přijde nečekaná návštěva. Michal Nikodem s vámi uvaří také domácí hrušková povidla a vyzkoušíte si přípravu náplní do těsta – jablkovou, makovou nebo třeba masovou. Co si vlastnoručně připravíte, to si také sníte:
 

  • Buchty plněné domácími povidly
  • Koláče s tvarohem, mákem a povidly, sypané mandlovou drobenkou
  • Jablkové taštičky
  • Pečené a smažené pirohy plněné masem
  • Pečené a smažené pirohy plněné zelím a hřiby


Kurz Buchty, koláče a pirohy se koná 2. června 2013 v kuchařském studiu OlaKala. Více na www.olakala.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín