Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz vaření: suši

Kurz vaření: suši
sdílet:
Naučte se připravovat oblíbenou specialitu země vycházejícího slunce. Po absolvování kurzu v brněnské škole vaření budete rolovat válečky jako profesionál! Kromě toho se naučíte správně připravit a ochutit rýži, porcovat a krájet ryby nebo upravit krevety. Čeká vás také ochutnávka saké a švestkového vína.

Co se bude vařit?

  • Maki sushi
  • Nigiri sushi
  • Rolka California
  • Tempurované krevety

Co: Kurz vaření
Kdy: 8. 8. 2010
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 9, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...