0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurzy „Vaříme dětem ZDRAVĚ“

Kurzy „Vaříme dětem ZDRAVĚ“
sdílet:
9.3.| Kurz pro všechny, kteří chtějí zdravě krmit své ratolesti, začíná 9. března v centru Cordeus.

1. lekce se bude věnovat snídaním pro děti. Následovat budou například polévky, svačiny, pomazánky či jídla z rýže a brambor.

Kurzem povede RNDr. Petr Fořt, který dlouhodobě spolupracuje s pořadem Pod pokličkou. Pokrmy pak bude připravovat kuchař s příznačným jménem Jan Dlabal.

Lekce jsou určeny pro maminky, tatínky a všechny, kteří vaří pro děti ve věku od ukončeného 1. roku až do 7 let.
Co: Kurz „Vaříme dětem ZDRAVĚ“ s Dr. Fořtem
Kdy:  9.3. 2010, 16:30
Kde: Centrum trvalého zdraví Cordeus, Na Dlouhém lánu 11, Praha 6
Za kolik: 1490 Kč
Info: www.nejenleky.cz

Seznam všech lekcí:
9.3.   Snídaně – nejdůležitější jídlo dne, ale co ke snídani?, 16:30–20:00
23.3. Svačiny a moučníky, 16:30–20:00
13.4. Polévky, bezmasá jídla a těstoviny, 16:30–20:00
27.4. Rybí pokrmy, 16:30–20:00
11.4. Pomazánky, dresinky, omáčky, saláty a sendviče, 16:30–20:00
25.4. Bramborové a rýžové pokrmy, 16:30–20:00
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit