0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Malá ochutnávka sobotního PFF

Malá ochutnávka sobotního PFF
sdílet:
Stačilo o pár kapek deště méně a areál PFF praská ve švech. Kdo přišel okolo třetí, musel si už na vstupenky počkat. To se nás ale netýkalo, protože nás naše nedočkavé mlsné jazyky vyhnaly mezi mosty hned v poledne. U stánků bylo živo a my jsme se hned pustili do ochutnávání: spišské pirohy plněné uzeným masem u Yasmin noodles, jehněčí kýta v Bellevue, smažená zmrzlina s aloe vera v Rickshaw... Než strávíme zážitky a zpracujeme fotky, máme pro vás malou ochutnávku.

Na cooking show zjistíte, jak je vaření snadné. Stačí vám hrb zebu, speciální pečicí fólie, italská hrubá mořská sůl, vakuovač a holdomat. Zkrátka vše, co máte běžně doma.

Od romantické projížďky na loďce nás neodradil déšť ani rozbouřená Vltava.

Krevety co hrdlo ráčí.

U Alcronu byl v pohotovosti celý tým včetně Romana Pauluse.

Apetit je nejen pro ženy, i drsní chlapi si jej rádi předplatí.

Aktuální fotografie z Prague Food Festivalu si můžete prohlédnout na naší speciální příloze.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit