Stačilo o pár kapek deště méně a areál PFF praská ve švech. Kdo přišel okolo třetí, musel si už na vstupenky počkat. To se nás ale netýkalo, protože nás naše nedočkavé mlsné jazyky vyhnaly mezi mosty hned v poledne. U stánků bylo živo a my jsme se hned pustili do ochutnávání: spišské pirohy plněné uzeným masem u Yasmin noodles, jehněčí kýta v Bellevue, smažená zmrzlina s aloe vera v Rickshaw... Než strávíme zážitky a zpracujeme fotky, máme pro vás malou ochutnávku.
Na cooking show zjistíte, jak je vaření snadné. Stačí vám hrb zebu, speciální pečicí fólie, italská hrubá mořská sůl, vakuovač a holdomat. Zkrátka vše, co máte běžně doma.
Od romantické projížďky na loďce nás neodradil déšť ani rozbouřená Vltava.
Krevety co hrdlo ráčí.
U Alcronu byl v pohotovosti celý tým včetně Romana Pauluse.
Apetit je nejen pro ženy, i drsní chlapi si jej rádi předplatí.
Aktuální fotografie z Prague Food Festivalu si můžete prohlédnout na naší speciální příloze.