Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

MasterChef Day v restauraci Amade

MasterChef Day v restauraci Amade
sdílet:
Osm finalistů kuchařské show MasterChef připraví pětichodové menu, které můžete přijít ochutnat do pražské Amade.

Pátek 22. února 2013 bude patřit osmi finalistům televizní soutěže MasterChef. Svou kuchyni v restauraci Amade jim na jeden den půjčí šéfkuchař Radek Šubrt, který v show MasterChef působil jako porotce. Šikovní amatérští kuchaři připraví pětichodové menu, ve kterém budou zastoupena jídla jako carpaccio rolka z hovězí svíčkové, filet z candáta, zvěřinové ragú nebo čokoládový dort. Pokrmy můžete ochutnat ve dvou časech, a to od 12.00 do 16.30 a od 18.00 do 22.30. V prvním případě za celé menu zaplatíte 650 Kč, ve druhém si stokorunu připlatíte.

Kuchaři nebudou svůj čas trávit pouze v kuchyni, ale přijdou také mezi hosty. Rezervujte si místa v barokní restauraci Amade co nejdříve. Vychutnáte si dobré jídlo a dozvíte se, co se odehrávalo v zákulisí show MasterChef.
 

Připravila Irena Vaňková

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...