0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Máte něco na srdci či na jazyku? Blogujte!

Máte něco na srdci či na jazyku? Blogujte!
sdílet:
Nejen my jsme propadli jídlu, víme, že v tom jedete také. Proto jsme pro vás před časem spustili na www.apetitonline.cz blogy, abyste nám mohli psát vaše gastronomické slasti i strasti, ať už to bude o číšníkovi, který vás polil horkým čajem, nebo o vylízaném talíři v zapadlé hospůdce. Jsme zvědavi na vaše postřehy i na to, nad čím nevěřícně kroutíte hlavou. Ne nadarmo se říká, že sdílená radost je dvojnásobná a sdílená starost je poloviční.

Nenechávejte si proto své zážitky pro sebe a pošlete je do světa prostřednictvím blogu. Někoho potěší, někoho podpoří a možná že před vámi i někdo smekne. Neobořit se na líného číšníka a nechrlit na namyšleného kuchaře sprostá slova je občas velké umění.

Vykřičte to do blogu!

Vlastní blog má založený každý z členů Apetit klubu. Do blogu se nejjednodušeji dostanete po přihlášení z hlavní stránky, kdy v pravém horním rohu, v zeleném rámečku, kliknete na ‚Můj blog‘. Pak již jen stačí kliknout na ‚Přidat příspěvek‘ a můžete začít psát. Aby se ostatní uživatelé stránek www.apetitonline.cz v množství blogů vyznali, nezapomeňte svůj příspěvek zařadit do jedné z kategorií (pití, vaření, restaurace, nákupy, ostatní).

Váš příspěvek se po uložení objeví ve spodní části hlavní stránky, v sekci Blogy & Fóra. Zde si jej ostatní mohou přečíst a napsat vám, že ten recept na večeři, kterou jste svedli svou drahou polovičku, zní skvěle nebo že si z toho guláše bez masa nemáte nic dělat. Zkrátka a dobře, konečně v tom nebudete sami. A kdo ví, třeba se mezi vámi najde nový Cuketka nebo Chili Julie.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč