0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Máte něco na srdci či na jazyku? Blogujte!

Máte něco na srdci či na jazyku? Blogujte!
sdílet:
Nejen my jsme propadli jídlu, víme, že v tom jedete také. Proto jsme pro vás před časem spustili na www.apetitonline.cz blogy, abyste nám mohli psát vaše gastronomické slasti i strasti, ať už to bude o číšníkovi, který vás polil horkým čajem, nebo o vylízaném talíři v zapadlé hospůdce. Jsme zvědavi na vaše postřehy i na to, nad čím nevěřícně kroutíte hlavou. Ne nadarmo se říká, že sdílená radost je dvojnásobná a sdílená starost je poloviční.

Nenechávejte si proto své zážitky pro sebe a pošlete je do světa prostřednictvím blogu. Někoho potěší, někoho podpoří a možná že před vámi i někdo smekne. Neobořit se na líného číšníka a nechrlit na namyšleného kuchaře sprostá slova je občas velké umění.

Vykřičte to do blogu!

Vlastní blog má založený každý z členů Apetit klubu. Do blogu se nejjednodušeji dostanete po přihlášení z hlavní stránky, kdy v pravém horním rohu, v zeleném rámečku, kliknete na ‚Můj blog‘. Pak již jen stačí kliknout na ‚Přidat příspěvek‘ a můžete začít psát. Aby se ostatní uživatelé stránek www.apetitonline.cz v množství blogů vyznali, nezapomeňte svůj příspěvek zařadit do jedné z kategorií (pití, vaření, restaurace, nákupy, ostatní).

Váš příspěvek se po uložení objeví ve spodní části hlavní stránky, v sekci Blogy & Fóra. Zde si jej ostatní mohou přečíst a napsat vám, že ten recept na večeři, kterou jste svedli svou drahou polovičku, zní skvěle nebo že si z toho guláše bez masa nemáte nic dělat. Zkrátka a dobře, konečně v tom nebudete sami. A kdo ví, třeba se mezi vámi najde nový Cuketka nebo Chili Julie.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit