Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mezinárodní den kuchařů 2010

Mezinárodní den kuchařů 2010
sdílet:
Prahu čekají celosvětové oslavy Mezinárodního dne kuchařů! Přijďte 23. října na Staroměstské náměstí a zúčastněte se oslav dobrého jídla a pití, ale především těch, kteří je s takovým umem připravují.

Jídlo i soutěže


Pestrou nabídku kulinářských dobrot od gastronomických společností, restaurací a hotelů doplní kulturní program a soutěže. Uvidíte, jak si s úpravou ryb poradí profesionálové na 1. mistrovství České republiky ve filetování čerstvého lososa. Jste-li profesionální kuchař, přijďte v profesním oblečení – bude se překonávat rekord o nejvyšší počet osob v kuchařském.

 

 

Upečte nejlepší dort


Součástí akce bude také vyhodnocení soutěže o nejlepší slavnostní dort „Ochutnejte Českou republiku“. Profesionálové i amatéři v ní můžou změřit své síly a předvést své cukrářské umění. Autoři, jejichž dorty porota vyhodnotí jako nejkrásnější a nejchutnější, si odnesou zajímavé ceny. Zúčastněte se soutěže i vy a upečte ten nejlepší dort ze všech!

Co: Gastronomická akce
Kdy: 23. října 2010 od 10 do 20 hodin
Kde: Staroměstské náměstí, Praha
Info: www.akc.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...