Moderní jednoduché úpravy zvěřiny

sdílet:
Dostali jste od známého myslivce pěknou kančí kýtu, ale nevíte co s ní? Navštivte kurz vaření, v němž se dozvíte, jak jednoduše se dá zvěřina připravit a co je k její úpravě třeba, abyste si opravdu pochutnali. Všechny potřebné kuchařské techniky, tipy a triky se naučíte pod vedením kuchaře Dalibora Navrátila.

Menu kurzu:


  • Krémová zvěřinová polévka s bylinkovým knedlíčkem z odpalovaného těsta
  • Zvěřinová paštika s omáčkou Cumberland
  • Nadívaná vykostěná křepelka
  • Srnčí kýta na červeném víně

Co: Kurz vaření   
Kdy: 22. října 2010 od 9.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit