Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Moderní jednoduché úpravy zvěřiny

Moderní jednoduché úpravy zvěřiny
sdílet:
Dostali jste od známého myslivce pěknou kančí kýtu, ale nevíte co s ní? Navštivte kurz vaření, v němž se dozvíte, jak jednoduše se dá zvěřina připravit a co je k její úpravě třeba, abyste si opravdu pochutnali. Všechny potřebné kuchařské techniky, tipy a triky se naučíte pod vedením kuchaře Dalibora Navrátila.

Menu kurzu:

 

  • Krémová zvěřinová polévka s bylinkovým knedlíčkem z odpalovaného těsta
  • Zvěřinová paštika s omáčkou Cumberland
  • Nadívaná vykostěná křepelka
  • Srnčí kýta na červeném víně


Co: Kurz vaření   
Kdy: 22. října 2010 od 9.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč