Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na hříbky do restaurace Zbuzanský dvůr

Na hříbky do restaurace Zbuzanský dvůr
sdílet:
Hříbky na smetaně, s lanýžovým olejem nebo ve vinném sosu – v restauraci Zbuzanský dvůr právě probíhá Týden hříbků! Sedněte na kolo a vyrazte na výlet s gurmánským cílem.

Poctivá kuchyně


Zeptejte se Zuzany, kdepak leží Zbuzany… Zuzany se ptát nemusíte, prozradíme vám to my. Najdete je na západním kraji Prahy. Pravda, je to víska malá a trochu opomíjená, ale je tam hezky. Nově zde můžete navštívit restauraci Zbuzanský dvůr. Otevřel ji Václav Horký, výborný kuchař, který se po mnohaletém profesním působení v Německu vrátil do své takřka rodné vísky. Ve své restauraci nabízí menu stálé i polední. A k tomu speciální menu jako například v rámci právě probíhajícího Týdne hříbků. S výběrem jídla vám poradí nejen ochotná obsluha, ale i sám šéfkuchař Václav Horký.

 

 

Hříbky v mnoha úpravách


Právě probíhající Týden hříbků vám nabízí třeba hříbkové cappuccino s bylinkovým chipsem (nejen báseň pro chuťové buňky, ale i pro oči), restované hříbky s lanýžovým olejem, křehká kuřecí prsa plněná hřiby ve vinném sosu a mnohá další jídla s hříbky. Pospěšte si, Týden hříbků končí v pátek 12. srpna. Vyrazíte-li do Zbuzan na kole, domluvte se s obsluhou, kola vám rádi uschovají, abyste si mohli v klidu pochutnat.

Více na www.zbuzanskydvur.cz

 

 

 

 

Připravila Radka Pavelková

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč