Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na hříbky do restaurace Zbuzanský dvůr

Na hříbky do restaurace Zbuzanský dvůr
sdílet:
Hříbky na smetaně, s lanýžovým olejem nebo ve vinném sosu – v restauraci Zbuzanský dvůr právě probíhá Týden hříbků! Sedněte na kolo a vyrazte na výlet s gurmánským cílem.

Poctivá kuchyně


Zeptejte se Zuzany, kdepak leží Zbuzany… Zuzany se ptát nemusíte, prozradíme vám to my. Najdete je na západním kraji Prahy. Pravda, je to víska malá a trochu opomíjená, ale je tam hezky. Nově zde můžete navštívit restauraci Zbuzanský dvůr. Otevřel ji Václav Horký, výborný kuchař, který se po mnohaletém profesním působení v Německu vrátil do své takřka rodné vísky. Ve své restauraci nabízí menu stálé i polední. A k tomu speciální menu jako například v rámci právě probíhajícího Týdne hříbků. S výběrem jídla vám poradí nejen ochotná obsluha, ale i sám šéfkuchař Václav Horký.

 

 

Hříbky v mnoha úpravách


Právě probíhající Týden hříbků vám nabízí třeba hříbkové cappuccino s bylinkovým chipsem (nejen báseň pro chuťové buňky, ale i pro oči), restované hříbky s lanýžovým olejem, křehká kuřecí prsa plněná hřiby ve vinném sosu a mnohá další jídla s hříbky. Pospěšte si, Týden hříbků končí v pátek 12. srpna. Vyrazíte-li do Zbuzan na kole, domluvte se s obsluhou, kola vám rádi uschovají, abyste si mohli v klidu pochutnat.

Více na www.zbuzanskydvur.cz

 

 

 

 

Připravila Radka Pavelková

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín