0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se za jeden večer základy sardinské kuchyně

sardinská kuchyně
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Chcete se naučit umění pravé italské ostrovní kuchyně? V pondělí 18. května se pod vedením známého sardinského šéfkuchaře můžete zúčastnit školy vaření. Ale pozor, Sardinie je malý ostrov a počet míst je omezen. 

Prague Pride vás zve na jedinečný večer s příjemnou letní atmosférou a voňavou sardinskou kuchyní. Osmnáctého května od 18 hodin vás v prostorách Cocina Rivero přivítá rodilý Sardiňan a šéfkuchař restaurace Bollicine Gianfranco Coizza. Ten speciálně pro tento den sestavil degustační menu plné tradičních specialit svého rodného ostrova.

Nenechte si ujít tento originální zážitek a přijďte si večer užít společně se svými partnery, přáteli nebo kolegy. Je to pro dobrou věc! Kurz sardinského vaření se totiž už nebude znovu opakovat a jeho výtěžek podpoří organizaci 5. ročníku nejteplejšího festivalu Prague Pride, který se koná v srpnu tohoto roku.

Jaké pokrmy uvaříte a ochutnáte?

Exkluzivní degustační menu sardinských specialit je inspirováno tradiční kuchyní maminek. Večer se ponese ve znamení čerstvých a kvalitních ingrediencí, voňavých bylinek a křupavého domácího chleba.
Z čeho se skládá menu?

  • Fregola se slávkami
  • Krevety ‚alla Vernaccia‘
  • Linguine s čerstvým tuňákem, citronovou kůrou a sýrem pecorino
  • Chobotnice all’algherese
  • Víno Menjar blanc

Rezervace místa

Cena kurzu se pohybuje od 4000 do 5000 Kč. Jeho součástí je tříchodové sardinské menu, osvěžující welcome drink, kvalitní moravské víno, zástěra Prague Pride a recepty na všechny pokrmy, které se v průběhu večera návštěvníci naučí vařit. Své místo si můžete rezervovat zde.

promo školy vaření sardinská kuchyně

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. ...
AD
Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů
  • Soutěže

Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů

Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč