Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nejen jídlem živ je člověk

Nejen jídlem živ je člověk
sdílet:
Proto se vás pokusíme nasytit i kulturou.

A to rovnou tou nejkvalitnější v podobě Karlovarského filmového festivalu, který právě probíhá. Do Varů jsme totiž vyslali naše zvědy ze zaniklého časopisu o filmovém umění Premiere. Každý den tak najdete aktuální zpravodajství ze světa filmu, hvězd a festivalového života v naší speciální příloze Premiere ve Varech. Nebojte, že zapomínáme o čem vlastně Apetit je, najdete zde i anketu o tom jak se stravují účastníci a návštěvníci festivalu. Příklad si z nich raději neberte, výsledky ankety nejsou ani zdravé, ani dobré. Příští ročník asi bude muset festival navštívit i speciální výjezdová skupina Apetit na cestách.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...