0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nejlepší cukrárnou roku se stala pražská Saint Tropez

Nejlepší cukrárnou roku se stala pražská Saint Tropez
sdílet:
Cukrárna roku připravuje dezerty podle receptů českých a francouzských mistrů cukrářů.

Vítězem celostátní soutěže Cukrárna roku 2012 se v žebříčku Czech Gastronomy Awards stala cukrárna Saint Tropez v Praze. Umístila se jako absolutní vítěz soutěže o nejlepší cukrárnu v České republice a byla zvolena také nejlepší cukrárnou v Praze 1. Do soutěže se zapojily podniky z celé České republiky. Cukrárnu Saint Tropez na první příčku poslalo hlasování veřejnosti a věrných návštěvníků. Jako poděkování pro ně připravila netypickou blond čokoládu, která je směsí bílé, mléčné a hořké čokolády.

Cukrárnu Saint Tropez najdete ve Vodičkově ulici v centru Prahy. Nabídkou sladkostí z kvalitních a čerstvých surovin chce do Prahy vrátit tradici vyhlášených dezertů období první republiky. Od svého založení v roce 2009 již stihla získat několik prvenství a připravit originální překvapení pro své návštěvníky. Stala se českým rekordmanem ve výrobě největší tabulky čokolády a na oslavu Valentýna ukryla do svých čokoládových bonbonů tři pravá rubínová srdce.

Připravila Irena Vaňková

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit