Nejlepší cukrárnou roku se stala pražská Saint Tropez

sdílet:
Cukrárna roku připravuje dezerty podle receptů českých a francouzských mistrů cukrářů.

Vítězem celostátní soutěže Cukrárna roku 2012 se v žebříčku Czech Gastronomy Awards stala cukrárna Saint Tropez v Praze. Umístila se jako absolutní vítěz soutěže o nejlepší cukrárnu v České republice a byla zvolena také nejlepší cukrárnou v Praze 1. Do soutěže se zapojily podniky z celé České republiky. Cukrárnu Saint Tropez na první příčku poslalo hlasování veřejnosti a věrných návštěvníků. Jako poděkování pro ně připravila netypickou blond čokoládu, která je směsí bílé, mléčné a hořké čokolády.

Cukrárnu Saint Tropez najdete ve Vodičkově ulici v centru Prahy. Nabídkou sladkostí z kvalitních a čerstvých surovin chce do Prahy vrátit tradici vyhlášených dezertů období první republiky. Od svého založení v roce 2009 již stihla získat několik prvenství a připravit originální překvapení pro své návštěvníky. Stala se českým rekordmanem ve výrobě největší tabulky čokolády a na oslavu Valentýna ukryla do svých čokoládových bonbonů tři pravá rubínová srdce.

Připravila Irena Vaňková

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit