Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nejlepší cukrárnou roku se stala pražská Saint Tropez

Nejlepší cukrárnou roku se stala pražská Saint Tropez
sdílet:
Cukrárna roku připravuje dezerty podle receptů českých a francouzských mistrů cukrářů.

Vítězem celostátní soutěže Cukrárna roku 2012 se v žebříčku Czech Gastronomy Awards stala cukrárna Saint Tropez v Praze. Umístila se jako absolutní vítěz soutěže o nejlepší cukrárnu v České republice a byla zvolena také nejlepší cukrárnou v Praze 1. Do soutěže se zapojily podniky z celé České republiky. Cukrárnu Saint Tropez na první příčku poslalo hlasování veřejnosti a věrných návštěvníků. Jako poděkování pro ně připravila netypickou blond čokoládu, která je směsí bílé, mléčné a hořké čokolády.

Cukrárnu Saint Tropez najdete ve Vodičkově ulici v centru Prahy. Nabídkou sladkostí z kvalitních a čerstvých surovin chce do Prahy vrátit tradici vyhlášených dezertů období první republiky. Od svého založení v roce 2009 již stihla získat několik prvenství a připravit originální překvapení pro své návštěvníky. Stala se českým rekordmanem ve výrobě největší tabulky čokolády a na oslavu Valentýna ukryla do svých čokoládových bonbonů tři pravá rubínová srdce.
 

Připravila Irena Vaňková

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč