0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nejlepší jídla z tradičních českých surovin

Nejlepší jídla z tradičních českých surovin
sdílet:
Pamatujete si, z čeho vařila vaše babička a co chutnalo dědovi? Opusťte dámičku v sobě a rozšiřte si obzory. Vybrali jsme tradiční české suroviny a ukážeme vám, jak z nich uvařit excelentní lahůdky.

V říjnovém Apetitu vám redaktorky časopisu Apetit prozradí, proč si zamilovat mák, olomoucké tvarůžky, uzené maso, škvarky, švestková povidla a droždí. Dají se z nich totiž připravit neskutečné laskominy. Třeba takové šišky z bramborového těsta s mákem a švestkovými povidly si v redakci zamilovali všichni bez rozdílu. Knedlíky s uzeným masem jsou naše národní klasika a tvarůžkový tatarák nadchne nejen muže.

Říjnový Apetit koupíte na stáncích od 20. září.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč