0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nejlepší jídla z tradičních českých surovin

Nejlepší jídla z tradičních českých surovin
sdílet:
Pamatujete si, z čeho vařila vaše babička a co chutnalo dědovi? Opusťte dámičku v sobě a rozšiřte si obzory. Vybrali jsme tradiční české suroviny a ukážeme vám, jak z nich uvařit excelentní lahůdky.

V říjnovém Apetitu vám redaktorky časopisu Apetit prozradí, proč si zamilovat mák, olomoucké tvarůžky, uzené maso, škvarky, švestková povidla a droždí. Dají se z nich totiž připravit neskutečné laskominy. Třeba takové šišky z bramborového těsta s mákem a švestkovými povidly si v redakci zamilovali všichni bez rozdílu. Knedlíky s uzeným masem jsou naše národní klasika a tvarůžkový tatarák nadchne nejen muže.

Říjnový Apetit koupíte na stáncích od 20. září.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit