Od 20. 4. | Restaurace Siddharta Café v pražském Buddha-Bar Hotelu
Prague představila nové menu pro jarní a letní období. Aktuální
jídelníček doplňuje nově i nabídka pokrmů, připravených podle východní
teorie pěti elementů, vycházející z orientální medicíny.
V nabídce je nově například brusinkovo-borůvkový nápoj, který má pozitivně podpořit funkci ledvin, jater a pohlavních orgánů, kalifornské rolky z celozrnné rýže s tofu, ochucené umeboši, podávané na salátu ze sójových klíčků, pórková polévka s řasou vakame a lotosovým kořenem nebo kroupové rizoto s houbami šítake a opečeným kachním prsíčkem, přelitým omáčkou z malinového octa a kuzu.
V nabídce je nově například brusinkovo-borůvkový nápoj, který má pozitivně podpořit funkci ledvin, jater a pohlavních orgánů, kalifornské rolky z celozrnné rýže s tofu, ochucené umeboši, podávané na salátu ze sójových klíčků, pórková polévka s řasou vakame a lotosovým kořenem nebo kroupové rizoto s houbami šítake a opečeným kachním prsíčkem, přelitým omáčkou z malinového octa a kuzu.
Co: Nové jarní a letní menu
Kdy: Od 20. dubna 2010
Kde: Buddha-Bar Hotel Prague, Jakubská 649/8, Praha 1
Info: www.buddha-bar-hotel.cz