Nový Apetit je tady. Koupíte ho s taškou

Nový Apetit je tady. Koupíte ho s taškou
sdílet:
Červencový Apetit voní létem. Rozpálí vás grilovanými dobrotami a osvěží ledovou kávou a ovocnými dezerty.

Léto a prázdniny, vaření pod širým nebem, přehršel ovoce i zeleniny. Užívejte si teplých měsíců plnými hrstmi. V novém Apetitu najdete nápady na lenošivé vaření, ke kterému ani nepotřebujete sporák. Přesuňte kuchyň na terasu nebo zahradu, vytáhněte gril – máme pro vás spoustu nápadů na grilování. Až projdete zkouškou ohněm, hravě sestavíte i menu na zahradní slavnost.

Letní číslo se neobejde bez spousty rychlých receptů. Redaktorka Darina Sieglová pro vás připravila deset nápadů, jak využít pečené kuře, abyste si ho mohli vychutnávat i několik dní po sobě. V červencovém Apetitu najdete také devět bleskových jídel, které zvládne uvařit i dítě. Sladká tečka? Croissanty podle francouzského mistra cukráře a sladkosti z drobného ovoce, které vám skočí z keříku rovnou do dezertu!

K červencovému Apetitu jsme vám přibalili praktickou nákupní tašku. Je jen na vás, čím ji naplníte. Hravě v ní unesete jahody, melouny a další letní plody.

Červencový Apetit vychází ve čtvrtek 20. června. Koupíte ho na stáncích v České a Slovenské republice.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 triků na dokonalý domácí hamburger
  • Jak na to

5 triků na dokonalý domácí hamburger

Upéct mleté maso, aby bylo šťavnaté a plné chutí, není zas tak složité. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je třeba držet se několika pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících ...
 Chobotnice a oliheň: Pochutnejte si na plodech moře
  • Zajímavosti

Chobotnice a oliheň: Pochutnejte si na plodech moře

Moře ukrývá spoustu živočichů, na kterých si naše mlsné jazýčky rádi pochutnávají – obzvlášť v létě na dovolené u moře. Vedle mořských ryb nebo mušlí můžeme své jídelníčky obohatit i o chobotnice či olihně neboli kalamáry.  ...
Julius Maggi: příběh vynálezce polévkového koření
  • Lidé a jídlo

Julius Maggi: příběh vynálezce polévkového koření

Tekuté polévkové koření Maggi už zachránilo nejednu nedochucenou polévku. Poznejte spolu s námi jeho vynálezce, stejnojmenného švýcarského podnikatele Julia Maggiho, i příběh, který se ke vzniku proslulého ochucovadla váže. ...
Vše o kofeinu: Co se stane, když to s ním přeženete?
  • Zdraví a výživa

Vše o kofeinu: Co se stane, když to s ním přeženete?

Šálek kávy po ránu funguje jako ‚nakopávač‘ a díky pravidelné odpolední dávce kofeinu vydržíte bdělí až do večera. Věděli jste však o tom, že kofein ovlivňuje centrální nervovou soustavu v mnoha směrech? Jaké jsou jeho krátkodobé i...

Obchod Apetit