0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nový certifikát chce zaručit potraviny bez éček

Nový certifikát chce zaručit potraviny bez éček
sdílet:
Potraviny bez kontroverzních éček můžete nyní najít v obchodech s logem nového certifikátu. Pomůže především těm, které při nákupu nebaví zdlouhavě studovat složení výrobků.

Pro všechny, kteří se jen s obtížemi orientují ve složení potravin a chtějí mít jistotu, že se stravují bez éček, vznikl nový certifikát CEFF (Certified E-Friendly Food). Barevné kruhové logo s výrazným písmenem E uprostřed najdete na potravinách, které neobsahují zbytečnou chemii. Tento certifikát by podle jeho tvůrců měl zaručovat absenci konzervantů, umělých barviv a sladidel ve výrobku, který jste si koupili. Logo mohou získat všichni výrobci, jejichž produkty plní kritéria složení potravin. Více na www.ceff.cz












Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...
Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...

Obchod Apetit