0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

O finalistech Vinaře roku 2010 je rozhodnuto!

O finalistech Vinaře roku 2010 je rozhodnuto!
sdílet:
Odborná porota vybrala minulý týden osm nejlepších kolekcí vín domácích vinařů. 19. srpna se dozvíme, kdo se bude pyšnit titulem Vinař roku 2010.

Degustace u primátora

Na pět dní se primátorská rezidence na pražském Mariánském náměstí proměnila v degustační centrum. Odborné komise hodnotily na 500 vzorků vín z celé České republiky. Z jejich počínání vzešli vítězové v jednotlivých kategoriích a také osmička nejlepších kolekcí, která postoupila do finále.

Galavečer na Žofíně

Mezinárodní degustační komise, jejímiž členy jsou Ivo Dvořák, John Salvi, Jonathan Pedley, Libor Nazarčuk, Sarah Abbott a Klára Kollárová, znovu přechutná čtyřicet vzorků a rozhodne o vítězi titulu Vinař roku 2010.

Výsledky budou slavnostně vyhlášeny 19. 8. ve velkém sále Paláce Žofín na Slovanském ostrově. Během večera se budou také degustovat všechny soutěžní vzorky. Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketpro.


Finálová vinařská osma

  • Vinařství Valihrach – Josef Valihrach z Krumvíře
  • Rodinné vinařství Springer – Pavel Springer z Bořetic
  • Vinařství Skoupil – Petr Skoupil z Velkých Bílovic
  • Vinařství Krist – Tomáš Krist  z Milotic
  • Vinařství Metroflora – Lubomír Gregorovič z Milotic
  • Livi Dubňany – Libor Jestřáb z Dubňan
  • Vinařství Ing. Richard Tichý z Hrušek
  • Vinařství Čech – Jan Čech z Tvrdonic
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč