Harmonie barev a chutí, princip jin a jang na talíři, elegantní a delikátní pokrmy – to je korejská kuchyně. Objevte ji ve škole vaření Ola Kala.
Na kurzu vaření se naučíte připravovat chutná, a přitom jednoduchá korejská jídla. Lektor vás zasvětí do tajů korejské kuchyně, a vy si tak osvojíte tipy a triky, které používají kuchaři přímo v Koreji. Ukáže vám, jak používat kimči, zázvor, sójovou omáčku a mnoho dalších korejských potravin. Exotickou korejskou kuchyni tak budete moci bez obav a s úspěchem připravovat i doma.
Menu kurzu:
- Mu Namul (salát z bílé ředkve)
- Salát z čerstvých okurek
- Bugeoguk (rybí polévka)
- Bulgogi (tradiční korejské barbecue z hovězí svíčkové)
- Kunčžun Čapčche (rýžové nudle se zeleninou)
- Kimči Pokkum (kimči dušené s vepřovým masem)
Co: Kurz vaření
Kdy: 19. února 2012
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.olakala.cz