Brněnská restaurace Hansen nabídne v prvních říjnových dnech menu, ve kterém se scházejí ty nejlepší chutě a vůně podzimu. Představí vám menu s rodokmenem.
Menu s rodokmenem, jak degustační akci restaurace nazvala, můžete v Hansenu ochutnat od pondělí 3. do neděle 9. října. Proč menu s rodokmenem? Protože za recepty na jednotlivé chody stojí celé generace kuchařů, z jejichž zkušeností vznikla ta nejlepší jídla. Příběh mají také použité suroviny, které pocházejí od místních farmářů a výrobců. Menu s rodokmenem nabídne zvěřinu, švestky, hrušky, víno, zkrátka podzim v celé jeho kráse. Nezapomeňte na rezervaci!
Menu s rodokmenem:
- Paštika z divoké kachny s vinným želé / Frankovka 2005, Vinařská škola Valtice
- Dýňová krémová polévka / Aurelius 2010, Roden, Adámkovo vinařství
- Kančí roláda dušená v jalovcové omáčce s hruškovým pyré a jemným bylinkovým knedlíčkem / Neronet 2009, Bíza
- Domácí švestkový sorbet / Ryzlink vlašský 2009, Vinařská škola Valtice
Co: Degustační menu s rodokmenem
Kdy: 3.–9. října 2011
Kde: Restaurace Hansen, Komenského náměstí 8, Brno
Za kolik: 550 Kč
Info: www.hansen-restaurant.cz (rezervace: [email protected] nebo telefon 737 364 000)