0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pochoutky z jahod

Pochoutky z jahod
sdílet:
12. 7. | Užijte si sladké plody léta. Na kurzu vaření se dozvíte všechny fígle, jak úchvatně jahody zpracovat.

Co se bude vařit: tvarohové knedlíky s jahodami, jahodová zavařenina, jahodová zmrzlina, jahody s balsamicem a nakládaným zeleným pepřem, panna cotta s mátou, ravioly s ricottou a jahodovým pyré

Co: Kurz vaření
Kdy: 12. 7. 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.chefparade.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit