0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Podpořte svého srdcaře!

AD
den podnikání
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Gustav chtěl být řidičem z povolání, dnes řídí provoz pekárny. Ondra se jako kluk chtěl stát autobusákem, nyní vede úspěšně několik prodejen na Liberecku. Kuchařské řemeslo zase Jakuba lákalo už od základní školy. Zůstal u něj a dnes ho vyhledávají hosté z celého světa. Ti všichni jsou srdcaři, kteří jdou za svým snem a snaží se ve svém podnikání uspět.

Přestože je to někdy stojí kupu nervů, peněž, spálených pánví a boje s papíry, chtějí se stát na vlastních nohou. Máte ve svém okolí taky takového srdcaře, kterého obdivujete? Řekněte mu to, i když se pochvala v Čechách stále příliš nenosí. Vezměte i své známé a podpořte svou srdcařku či srdcaře v úterý 9. října. Proč? Je to den určený všem, kteří vsadili všechno na jednu kartu a vrhli všechny své síly na podnikání.

Vědí, po čem toužíme

Věrní zákazníci jsou totiž jeden z důvodů, které drží české podnikatele nad vodou. Podle nedávného průzkumu „Sousedské nakupování“ společnosti Makro a Asociace malých a středních podnikatelů hraje důležitou roli v loajalitě zákazníků dobrý vztah, který s nimi udržují majitelé obchůdků, restaurací, kaváren a jakýchkoliv jiných provozoven. Asi tak nepřekvapí, že přes dvě třetiny jejich provozovatelů tvrdí, že dobře znají preference či chutě svých věrných zákazníků.

Seznamte se!

Na Den soukromého podnikání, který je svátkem drobného podnikání po celém světě, tak letos budete moci ochutnat v řadě podniků speciální menu, dát si po dobrém jídle italské espresso nebo k nákupu dostanete čokoládu. Nevíte, co si pro vás na 9. října připravili srdcaři ve vašem blízkém okolí? Mrkněte na www.denpodnikani.cz, kde najdete pohromadě všechny jejich nabídky. A u dobré speciality se třeba dozvíte, že pro kariéru v gastronomii nestačí umět jen připravit vajíčka na sto způsobů.

promo den podnikání

Autor: Lucie Velek

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit