Poslední tři restaurace mají tuto sobotu možnost postoupit do národního finále gastronomické soutěže Czech Food Cup.
Vše se uskuteční 17. 4. v Pivovaru Plzeň v sále Secese.
Vše se uskuteční 17. 4. v Pivovaru Plzeň v sále Secese.
V tomto kole se mezi sebou utkají kuchaři z regionů Severozápadní Čechy, Plzeňsko a Západočeské lázně.
Národním jídlem bude vepřová pečeně s knedlíkem a se zelím. Druhým soutěžním pokrmem bude regionální specialita, kterou si restaurace zvolí samy. Nahradit ji může specialita šéfa kuchyně.
Součástí plzeňského kola bude i partnerská soutěž Český knedlík.
Národní finále této gastronomické soutěže se uskuteční 1. května na kolonádě v Karlových Varech, během něj se bude ochutnávat rajská. Vítězná restaurace získá poukázku ve výši 55 555 korun.
Další informace se dozvíte na stránkách Czech Specials.