Právě vychází speciál Apetit Grilování

AP
ZDROJ: Apetit
sdílet:
Letošní grilovací sezona právě začíná! Budeme rádi, když si ji s přispěním našeho nového speciálu Grilování užijete naplno.

Grilování – nejlepší televizní program, oblíbená zábava, dlouho odkládané potěšení i radost, když to konečně přijde. Jasně, grilovat se dá po celý rok, ale co si budeme povídat, právě první teplé jarní dny a večery nás inspirují k tomu přesunout se s vařením ven. Na teplém roštu nebo kameni se dají připravit desítky úžasných pokrmů od klasického kusu masa, který není třeba nijak zvlášť ochucovat, přes rafinované plátky, rolky i špízy až po pizzu a grilované ovoce, jež dodá nádech exkluzivity každé grilovací party. Ve speciálu, který právě držíte v ruce, najdete od každého sousto. Všechny recepty jsme osobně připravili, vyzkoušeli, ochutnali. Nemůžeme vám ale prozradit naše favority. Protože dobré bylo všechno. Tak dobré, že jednou nám to nestačilo, pročež teď budeme gril na zahradě rozpalovat častěji než dřív. Věříme, že i vám s novým speciálem inspirace a nadšení pro grilování vydrží až do pozdního babího léta.

Na 100 stranách speciálu Grilování najdete: 

  • Kuře na plechovce, Marek Kučera/ApetitNejlepší recepty na maso, ryby, sýry, zeleninu i ovoce z grilu
  • Inspiraci na grilované speciality z celého světa
  • Zaručený návod, jak na dokonalý steak
  • Poctivé burgery a vyladěné hotdogy
  • Domácí salsy, dipy, omáčky a nakládané lahůdky, které pozvednou grilování na novou úroveň
  • Limonády, které vás u grilování pořádně osvěží
  • Rady, jak vybrat ten pravý gril
  • Tipy na praktické grilovací pomocníky

 

Tištěnou verzi speciálu zakoupíte v běžné prodejní síti nebo ji můžete objednat prostřednictvím send.cz, digitální verzi pak na eshop.burda.cz.

Přejeme vám příjemné grilování a dobrou chuť,
vaše redakce Apetitu

Foto v textu: Marek Kučera/Apetit

Obchod Apetit