0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Právě vyšel listopadový Apetit s jídly, která zahřejí

listopadový Apetit
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Upečte si pro radost sváteční husu, podzimní koláče, maso a další dobroty.  V novém Apetitu najdete 76 jídel, která vás zahřejí. Od rychlých večeří z trouby přes žhavé recepty s chilli papričkami až po teplé saláty.

Naučíme vás vařit pravé italské rizoto a také husté, syté a poctivé polévky, kterých nebudete mít nikdy dost. Do kolen vás dostanou naše pečené dezerty: krémový cheesecake, brusinkové řezy nebo třeba věnec s makovou náplní. 

koláč

A co je na listopadovém Apetitu nejlepší? Jako každý rok i letos v něm najdete velkou soutěž o pomocníky do kuchyně. To musíte mít!

titulka listopadový Apetit

Autor: jana.koprivova

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit