0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Právě vyšla kuchařka Grilování

Právě vyšla kuchařka Grilování
sdílet:
Vaření pod širým nebem nás prostě baví, a tak jsme pro vás připravili novou kuchařku Grilování. Je jako stvořená pro letní sezonu. V prodeji od středy 12. června.

Dvanáctá z řady kuchařek, které jsme pro vás uvařili v redakční kuchyni Apetitu, se jmenuje Grilování a vychází ve středu 12. června. Je rozdělená do desíti přehledných kapitol, ve kterých najdete vše od předkrmu přes rozličná masa až po dezert. Ochutnávka v galerii pod článkem.

Ověřené recepty i nové tipy


Mezi 130 recepty si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového.  Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel – a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu.

Kde koupit


Kuchařku Grilování koupíte za 279 Kč v Apetit Shopu, v knihkupectvích Kanzelsberger, v síti obchodů Datart a ve vybraných novinových stáncích. 

Kuchařky Edice Apetit


Abyste měli všechny nejlepší recepty vždy po ruce, připravujeme pro vás kuchařky Edice Apetit. Najdete v nich nejen své nejoblíbenější recepty uveřejněné za posledních několik let v Apetitu, ale především recepty nové. Nejčastěji jsou to naše rodinné poklady nebo vybroušené recepty světových hvězd. Všechny recepty jsme osobně vyzkoušeli, tak se do nich pusťte i vy. Inspirujte se, sbírejte je a vařte podle nich!
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit