Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Prázdninové champagne menu

Prázdninové champagne menu
sdílet:
Po celý červenec a srpen si můžete vychutnat sklenku Champagne Louis Roederer brut premier za prázdninovou cenu sto korun. K tomu můžete zakousnout něco z lahůdek kraje Champagne, například: 

  • Tuňákové carpaccio se salátkem z rukoly a omáčkou z ovocné hořčice a kopru
  • Ravioli se šnečím masem ve smetanovo-vinné omáčce s krekry ze sýra Comté
  • Filátko z pražmy královské se zeleninovým ratatouille a pečeným domácím chlebem
  • Estragonový sorbet s růžovým pepřem, jahodovým reliche a sušenkou Roses de Reims  


Co: Degustace, speciální menu
Kdy: 1. 7.–31. 8. 2010
Kde: Galerie vín & Bar à Vins Le Bouchon,
V Celnici 10, Praha 1
Za kolik: cena celého menu je 820 Kč
Info: www.lebouchon.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...