0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Prázdninové champagne menu

Prázdninové champagne menu
sdílet:
Po celý červenec a srpen si můžete vychutnat sklenku Champagne Louis Roederer brut premier za prázdninovou cenu sto korun. K tomu můžete zakousnout něco z lahůdek kraje Champagne, například: 

  • Tuňákové carpaccio se salátkem z rukoly a omáčkou z ovocné hořčice a kopru
  • Ravioli se šnečím masem ve smetanovo-vinné omáčce s krekry ze sýra Comté
  • Filátko z pražmy královské se zeleninovým ratatouille a pečeným domácím chlebem
  • Estragonový sorbet s růžovým pepřem, jahodovým reliche a sušenkou Roses de Reims  


Co: Degustace, speciální menu
Kdy: 1. 7.–31. 8. 2010
Kde: Galerie vín & Bar à Vins Le Bouchon,
V Celnici 10, Praha 1
Za kolik: cena celého menu je 820 Kč
Info: www.lebouchon.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit