0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Přednáška o rýži a bulguru

Přednáška o rýži a bulguru
sdílet:
16.1.| Vyrazte do kavárny Bio Zahrada na povídání o původu rýže a bulguru a technikách jejich přípravy. Součástí jsou také ukázky vaření, recepty, ochutnávky, praktická cvičení i prostor pro dotazy. 
Co: přednáška o vaření
Kdy: 16.1. 2010, 14:00-19:00
Kde: Bio Zahrada, Belgická 33, Praha 2
Za kolik: 500 Kč
Info: www.bio-zahrada.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit