0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Příprava luxusní oslavy

Příprava luxusní oslavy
sdílet:
Rádi pořádáte party? Nechybějí při nich zajímavé a originální pokrmy? Chcete se naučit něco nového? Pojďte na kurz, který vede šéfkuchař Michal Barták.

Co se bude vařit:
  •       jemná paštika z kuřecích jater a pistácií
  •       konfitované cherry rajčátko s nakládanou mozzarellou
  •       smetanová roláda s chutí uzeného lososa a kopru
  •       zeleninová rolka s pikantním dipem
  •       vepřová panenka Wellington podávaná s krémovou bylinkovou  omáčkou
  •       cheesecake s malinovou omáčkou
Co: Kurz vaření
Kdy: 26. 8. 2010 od 16.30
Kde: Studio Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit