0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Provedeme vás novým webem – část I.

Provedeme vás novým webem – část I.
sdílet:
Vše, co jste kdy chtěli vědět o novém webu, ale i o Apetit klubu, vám budeme přinášet v novém seriálu. Budete tak mít přehled o tom, jaké funkce jsme pro vás vymysleli, co k čemu slouží, jak s čím zacházet, co pro vás chystáme, a hlavně – budete si moci užít nový web naplno! Začneme pěkně od začátku – u registrace a přihlášení.

Registrace

Pokud vás na registrační formulář neodkážou samotné stránky Apetitu, najdete jej po kliknutí na bílý nápis ‚Registrace‘. Ten najdete v pravém horním rohu, v zeleném rámečku ‚Přihlášení‘.

Zde vyplňte všechna políčka, ta povinná jsou označena malou červenou hvězdičkou. Pak stačí kliknout na ‚Odeslat‘ a čekat na potvrzující e-mail. V něm vám přijde link, na který je třeba kliknout, aby byla vaše registrace úspěšně dokončena. Pokud se vám po kliknutí na link objeví chybová hláška ‚Nesprávný aktivační kód – ignoruje se‘, zkuste si označit celý link a zkopírovat jej do políčka, kam normálně píšete internetové adresy, jako třeba www.apetitonline.cz.

Že vše proběhlo správně, poznáte podle hlášky ‚Váš účet byl aktivován, nyní se můžete přihlásit‘. Poté se skutečně můžete přihlásit.

Proč se registrovat

Bez registrace si na nových stránkách neužijete žádnou zábavu. Nemůžete svými postřehy kořenit jednotlivá fóra ani přilévat oleje do diskusí. Nevytvoříte si kuchařku ani si nezapíšete, co jste v receptu pozměnili a jak moc vám jídlo chutnalo. Nebudete moci zkoušet štěstí v soutěžích o hodnotné ceny ani využívat nejrůznější slevy. Ochuzeni budete i o výborná videa, která jsme pro vás natočili. Zkrátka a dobře, bez registrace si k novému webu jen přičichnete, ale už jej nebudete moci ochutnat.

Tip nakonec

Pokud ještě čekáte na převod receptů ze svého profilu na starých internetových stránkách, nezoufejte. Vaše staré recepty i staré stránky najdete na adrese http://stary.apetitonline.cz/. Zde se stačí přihlásit tak, jak jste byli zvyklí.

Více se dočtete v dalším díle.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit