0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ráj gurmánů v pražském Karlíně

Ráj gurmánů v pražském Karlíně
sdílet:
Obchodní centrum specializované na kvalitní potraviny a delikatesy je snem každého gurmána. Začátkem roku 2011 se tento sen splní.

Původní plán vybudovat ‚palác potravin‘ ve Vinohradském pavilonu se neuskutečnil, namísto toho byla vybrána nová lokalita – pražský Karlín. Ten má podle investorů oproti Vinohradům výhodu lepší dostupnosti i možnosti parkování.

Společnost Gourmet Europe, která projekt chystá, se nechala inspirovat městskými tržnicemi v evropských velkoměstech, jako jsou Barcelona, Turín či Budapešť. Zdá se, že se i v našich končinách dočkáme toho, že bude možné pod jednou střechou koupit čerstvé ryby, maso, zeleninu, ovoce, sýry i vína od vybraných dodavatelů. Nezbývá než se začít těšit!

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit