Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

The Real Meat Society: od čumáčku po ocásek

The Real Meat Society: od čumáčku po ocásek
sdílet:
Šéfkuchař a řezník Paul Day ukazuje Čechům, jak využít maso z celého zvířete, od čumáčku po ocásek.

The Real Meat Society sdružuje milovníky opravdového, kvalitního masa. Jejím hlavním propagátorem je Paul Day, šéfkuchař a majitel pražské restaurace Sansho. Jeho filozofie se dá stručně popsat „od čumáčku po ocásek“. Znamená to, že maso, které nabízí, je vždy připravené tak, aby se využilo maximum z celého zvířete. Každý kousek je něčím výjimečný a jeho chuť vynikne při různých úpravách. V nabídce The Real Meat Society jsou proto dokonale zpracované a vyzrálé kotlety s kostí i kůží, pečínky a velké množství steaků, ale také méně známé kusy masa (veverka a podobné). Maso pochází výhradně z místních chovů od českých a moravských farmářů, kteří dbají na to, aby zvířata mohla žít co nejpřirozeněji.

Mezi zájemce o objednávku masa se můžete přidat na http://therealmeatsociety.wordpress.com. V nabídce je hovězí Aberdeen Angus a vepřové z přeštických prasat. Najdete zde také blog plný receptů a rad, jak známé i méně známé druhy masa zpracovat.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč