The Real Meat Society sdružuje milovníky opravdového, kvalitního masa. Jejím hlavním propagátorem je Paul Day, šéfkuchař a majitel pražské restaurace Sansho. Jeho filozofie se dá stručně popsat „od čumáčku po ocásek“. Znamená to, že maso, které nabízí, je vždy připravené tak, aby se využilo maximum z celého zvířete. Každý kousek je něčím výjimečný a jeho chuť vynikne při různých úpravách. V nabídce The Real Meat Society jsou proto dokonale zpracované a vyzrálé kotlety s kostí i kůží, pečínky a velké množství steaků, ale také méně známé kusy masa (veverka a podobné). Maso pochází výhradně z místních chovů od českých a moravských farmářů, kteří dbají na to, aby zvířata mohla žít co nejpřirozeněji.
Mezi zájemce o objednávku masa se můžete přidat na http://therealmeatsociety.wordpress.com. V nabídce je hovězí Aberdeen Angus a vepřové z přeštických prasat. Najdete zde také blog plný receptů a rad, jak známé i méně známé druhy masa zpracovat.
The Real Meat Society: od čumáčku po ocásek
Šéfkuchař a řezník Paul Day ukazuje Čechům, jak využít maso z celého zvířete, od čumáčku po ocásek.