0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sigep 2009 aneb Pěkně sladký výlet

Sigep 2009 aneb Pěkně sladký výlet
sdílet:
17. ledna–21. ledna | Naplánujte si na konec ledna lyžovačku v Itálii. V Rimini bude probíhat už 30. mezinárodní veletrh tradičního cukrářství, pekařství a zmrzlinářství. Třetí ‚krizový‘ den, kdy se má na horách odpočívat, tak můžete strávit procházkami po Rimini a čerpáním inspirace pro vaše kulinářské počiny.

Co: 30. mezinárodní veletrh tradičního cukrářství, pekařství a zmrzlinářství Sigep 2009
Kdy: 17. až 21. ledna, otevřeno vždy od 9.30 do 18.30, poslední den jen do 17.00
Kde: Expo Centre, Rimini, Itálie
Za kolik: Vstupné je 31 eur
Info: www.sigep.it

V rámci doprovodného programu proběhne nespočet ukázek příprav těsta, zmrzliny i zdobení a servírování dezertů. Rozhodně si nenechte ujít takzvaný Bread Cup, tedy soutěž o ten nejvoňavější, nejkřupavější a nejlahodnější chléb a pečivo.

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit