Načepujte si vlastnoručně svůj půllitr na kurzu, na kterém vás Lukáš Svoboda provede různými styly čepování. Dozvíte se vše o výrobě piva, české tradici i o všem, co ovlivňuje výslednou chuť našeho národního nápoje. S výčepním se naučíte míchat pivní drinky, osvojíte si pravidla pivní degustace, a především si stoupnete za opravdový výčep. Součástí kurzu je i pivní párování, na kterém ochutnáte různá jídla v kombinaci s vybranými pivy z celého světa.
Čepován s mistrem
Praktické rady vám během šestihodinového kurzu předá Lukáš Svoboda, mistr světa v čepování piva roku 2010. Vybírat můžete z různých termínů, kurzy se konají dvakrát měsíčně v Lokálu U Bílé kuželky v Míšeňské ulici 12 v Praze. Kurz čepování vás vyjde na 3200 Kč, v ceně je také čtyřchodový oběd, studijní materiál a dárek. Nově můžete se svými zahraničními přáteli navštívit také kurzy, které jsou vedeny v anglickém jazyce.
Více na www.lokal.ambi.cz