0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Soutěž s Florou Gold hledá nejlepší recept

Soutěž s Florou Gold hledá nejlepší recept
sdílet:
Vařte, pečte, smažte a zapékejte. Podělte se o svá oblíbená jídla v kulinářské soutěži s Florou Gold.

Všichni, kteří rádi vaří a sdílí své kulinářské výtvory s jinými gurmány, se mohou od konce srpna zapojit do soutěže s Florou Gold. Ve hře jsou hodnotní pomocníci do kuchyně. Stačí připravit jakékoli jídlo s Florou Gold a poslat recept pomocí registračního formuláře na www.apetitonline.cz/poslireceptavyhraj. Vložit můžete i fotografii hotového jídla. Zapojit se můžete ještě během celého měsíce října. Na závěr soutěže vybere odborná porota tři nejlepší recepty, jejich autoři budou odměněni kuchyňským robotem, domácí pekárnou či tyčovým mixérem.

Vyberte nejlepší recept s Florou Gold


Soutěž s novinkou Flora Gold je již ve druhé polovině. Recepty kulinářů přibývají každým dnem. Pusťte se do hlasování o nejlepší jídlo. Do vybírání nejlepšího receptu se můžete zapojit do 21. října 2013. Navrhněte sami vítěze soutěže. Ve hře jsou praktičtí pomocníci do kuchyně:

  • 1.–5. místo: topinkovač Moulinex
  • 6.–10. místo: kuchyňská váha Tefal
  • 10.–15. místo: pánev Tefal

Vyhodnocení soutěže proběhne do konce října.

Co si uvařit


Hledáte inspiraci, s jakým pokrmem se do soutěže zapojit? Na www.apetitonline.cz/poslireceptavyhraj najdete recepty na studená i teplá jídla, která báječně doplní Flora Gold. Můžete ji namazat na chleba, připravit obložené sendviče nebo ji smíchat s oblíbenými přísadami do pomazánek či dipů. S Florou Gold můžete také vařit nebo péct. Co takhle ochutnat dýňovou polévku ochucenou zázvorem nebo plněné cukety s křupavou krustou?

Přísada pro zdraví


Proč Flora Gold? Složení tohoto rostlinného tuku je v souladu s nejnovějšími poznatky odborníků z oblasti výživy. Novinka na trhu je skvělá na mazání, vaření i pečení. Pokrmům dodává bohaté aroma a lehkou svěží chuť. Flora Gold má vysoký obsah polynenasycených mastných kyselin omega-3 a omega-6, které příznivě působí na lidské zdraví, ale obsahuje také o 67 % méně nasycených mastných kyselin než máslo.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit