Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Soutěžte s námi o South American Churrasco grill pro dvě osoby

Ryby na grilu
ZDROJ: Akademie kvality
sdílet:
Komerční článek - Pokud máte rádi grilované speciality a klidné prostředí plné zeleně, navštivte moderní italskou restauraci Il Giardino s velkou letní terasou

Propagace značky Mövenpick.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

MovenpickNachází se v exekutivní budově hotelu Mövenpick na vrcholu kopce Mrázovka. Nevšední kulinářský zážitek umocní krásný výhled na Prahu z přilehlé terasy a ojedinělá jízda lanovkou, kterou se sem dostanete z hlavní hotelové budovy.
 
Grilování čerstvých a domácích specialit probíhá každý den od 18.00 do 23.00 hod. na terase restaurace Il Giardino v horní budově hotelu Mövenpick. Různé druhy masa nejvyšší kvality včetně ryb a mořských plodů jsou připravovány s mnoha druhy koření a omáček dle vašeho přání.

Pravidelné čtvrtkové „JIHOAMERICKÉ CHURRASCO” s pravou atmosférou jižní Ameriky, hudbou a programem.
Můžete se těšit na hovězí Picanha, vepřová žebra, kuřecí křidélka, hovězí svíčkovou a tradiční přílohy jako pečený brambor, rýže, fazole, molho campanha, farofa a mnoho dalšího… A samozřejmě nebude chybět Caipirinha.

Rezervace na tel. 257 154 262



Soutěžní otázka:
Kolik pokoju ma hotel Movenpick?
a) 442
b) 557
c) 153

Nápovědu můžete nalézt na www.moevenpick-hotels.com.

Odpovědi posílejte na adresu [email protected], jako předmět uveďte "il giardino".
Soutěž potrvá od 21. 6. do 27. 6. Výherce naleznete na těchto stránkách nejpozději 28. 6. 2010. O výhře Vás budeme informovat emailem.


MovenpickMovenpickMovenpickMovenpickMovenpickMovenpickMovenpickMovenpick

Prostudujte si prosím pečlivě podmínky soutěže na www.hf.cz/podminky.php Svou účastí poskytujete vydavateli časopisů (Hachette Filipacchi 2000 s.r.o., IČ: 25611518, se sídlem Na Zátorce 3, Praha 6) souhlas s užitím a zpracováním svých osobních údajů a kontaktů (GSM, e-mail, SMS, MMS apod.) pro marketingové a redakční účely.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín