0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Soutěžte s námi o South American Churrasco grill pro dvě osoby

Ryby na grilu
ZDROJ: Akademie kvality
sdílet:
Komerční článek - Pokud máte rádi grilované speciality a klidné prostředí plné zeleně, navštivte moderní italskou restauraci Il Giardino s velkou letní terasou

Propagace značky Mövenpick.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

MovenpickNachází se v exekutivní budově hotelu Mövenpick na vrcholu kopce Mrázovka. Nevšední kulinářský zážitek umocní krásný výhled na Prahu z přilehlé terasy a ojedinělá jízda lanovkou, kterou se sem dostanete z hlavní hotelové budovy.
 
Grilování čerstvých a domácích specialit probíhá každý den od 18.00 do 23.00 hod. na terase restaurace Il Giardino v horní budově hotelu Mövenpick. Různé druhy masa nejvyšší kvality včetně ryb a mořských plodů jsou připravovány s mnoha druhy koření a omáček dle vašeho přání.

Pravidelné čtvrtkové „JIHOAMERICKÉ CHURRASCO” s pravou atmosférou jižní Ameriky, hudbou a programem.
Můžete se těšit na hovězí Picanha, vepřová žebra, kuřecí křidélka, hovězí svíčkovou a tradiční přílohy jako pečený brambor, rýže, fazole, molho campanha, farofa a mnoho dalšího… A samozřejmě nebude chybět Caipirinha.

Rezervace na tel. 257 154 262



Soutěžní otázka:
Kolik pokoju ma hotel Movenpick?
a) 442
b) 557
c) 153

Nápovědu můžete nalézt na www.moevenpick-hotels.com.

Odpovědi posílejte na adresu soutez@apetitonline.cz, jako předmět uveďte "il giardino".
Soutěž potrvá od 21. 6. do 27. 6. Výherce naleznete na těchto stránkách nejpozději 28. 6. 2010. O výhře Vás budeme informovat emailem.


MovenpickMovenpickMovenpickMovenpickMovenpickMovenpickMovenpickMovenpick

Prostudujte si prosím pečlivě podmínky soutěže na www.hf.cz/podminky.php Svou účastí poskytujete vydavateli časopisů (Hachette Filipacchi 2000 s.r.o., IČ: 25611518, se sídlem Na Zátorce 3, Praha 6) souhlas s užitím a zpracováním svých osobních údajů a kontaktů (GSM, e-mail, SMS, MMS apod.) pro marketingové a redakční účely.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit